Päivän mietelause
Jos johonkin lujasti uskoo, se myös toteutuu tavalla tai toisella.
Videoikkuna
The Pleiadian Message - A Wake Up Call For the Family of Light
Mainostus

Mainokset tullaan julkaisemaan samaan pakettihintaan myös paranormaaliblogi.net sivustolla.

Mysteerien Aika ja Paranormaali Blogi -sivustoilla on päivittäin sivukatseluita yhteensä yli 10.000. Sivukatseluita kertyy kuukaudessa keskimäärin yli 300.000 ja yksilöityjä kävijöitä yli 40.000.

Kiinnostuitko? Kysy lisää mainostusvaihtoehdoistamme.


Kalenteri
toukokuu 2012
MaTiKeToPeLaSu
« Huh Kes »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Valon voitto yli pimeyden on matemaattinen varmuus kertoo 2012portal -sivusto.

Muistamme varmaan kaikki miten lähes jokainen elokuva loppuu onnellisesti, miten elokuvassa eletään vaikeitakin aikoja, mutta aina lopussa pari saa toisensa, tai muuten asiat kääntyvät positiiviseen suuntaan. Samanlainen muutos vaikeista ajoista kohti valoa saattaa olla tulossa yhteiskunnallemme ja elämällemme maapallolla.

2012-portalin artikkeli muistuttaa, että hyperdimensionaalisessa fysiikassa (hyperdimensional physics) on olemassa laki, jota kutsutaan nimellä syntrooppinen epätasapaino (syntropic inequation). Se tuo ilmi, että entropia vähenee universumissa ajan kuluessa, koska universumimme ei ole suljettu systeemi/tila. Itseasiassa entropian väheneminen määrittelee aikavektorimme, joka näyttää aina menenisyydestä tulevaisuuteen. Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että ajan saavuttaessa tietyn pisteen, universumin kokonaisentropia alkaa vähentyä/kasaantua pisteeseen, joka takaa valon voiton pimeydestä.

Tämä kaikki muuttaa dualistista näkemystä universumistamme ja maapallostamme. Se tarkoittaa sitä, että pimeyttä ei enää tarvita määrittelemään valoa, ja tietoisuus ei tarvitse pahuuden vuorovaikutusta kehittyäkseen. Tietoisuus voi kehittyä pelkällä olemisen nautinnolla. Tämä tarkoittaa absoluuttista, täydellistä valoa ilman varjoa ja onnellisuutta ilman kärsimystä. Tämän kerrotaan olevan tulevaisuus meille kaikille.

Artikkelissa kerrotaan, että olemme nyt todistamassa tietynlaista prosessia jota kutsutaan nimellä ”kehitysastesiirtymä”. Kehitysasteriistymä tarkoittaa sitä, että materia muuttaa muotoaan toisesta tasosta toiseen tasoon. Hyvä esimerkki tästä on kehitysastesiirtymä, jossa jää muuttuu vedeksi sen lämmetessä. Se mitä on tapahtumassa nyt vuonna 2012 on kehitysastesiirtymä kvanttitasolla. Yhteiskuntamme on kokemassa muutosta ja voimme vaikuttaa omalla olemassaolollamme siihen miten muutoksen koemme.

Kuten Parablogissa tapaan sanoa, elämme mielenkiintoisia aikoja.

Lähde: 2012portal.blogspot.com

Jaa/tykkää sosiaalisissa medioissa:

3 kommenttia aiheeseen Valo voittaa pimeyden

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>