Päivän mietelause
Joka kaikessa pyrkii olemaan pienin, sille suurikin on mahdollista.
Videoikkuna
The Pleiadian Message - A Wake Up Call For the Family of Light
Mainostus

Mainokset tullaan julkaisemaan samaan pakettihintaan myös paranormaaliblogi.net sivustolla.

Mysteerien Aika ja Paranormaali Blogi -sivustoilla on päivittäin sivukatseluita yhteensä yli 10.000. Sivukatseluita kertyy kuukaudessa keskimäärin yli 300.000 ja yksilöityjä kävijöitä yli 40.000.

Kiinnostuitko? Kysy lisää mainostusvaihtoehdoistamme.


Kalenteri
toukokuu 2012
MaTiKeToPeLaSu
« Huh Kes »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Kauan sitten kutsuttiin Galaktinen neuvosto kokoon ja myyttinen kutsu kulki lukemattomille valo-olennoille, auringon matkaajille, sateenkaarisotureille ja muille valaistuille olennoille useista tähtijärjestelmistä. Tämä suuri valo-olentojen joukko saapui läheltä ja kaukaa. Kohtauspaikassa Ympäröivien Galaksien Tietoisuus, Suuri Henki, virtasi sisään ja lahjoitti Taivaallisen Valon kaikille kokoontuneille.

Te olette kaikki kutsutut ottamaan vastaan hahmon maailmassa, jossa on tapahtuva suuri muutos”, ympäröivien galaksien Rakkaus sanoi. Kutsun kaikki, jotka kykenevät lähtemään, elämään siellä lähettiläinäni, vaikuttamaan Maa-planeetan vaiheisiin ja muuntamaan niitä. Tämän voitte tehdä vain ottamalla kehollisen hahmon ja ankkuroimalla sinne rakkauden hengen.

Ympäröivien Galaksien Rakkaus jatkoi: ”Aikaisemmilla matkoillanne on jokainen teistä osoittanut kykenevänsä olemaan tunnenavigoija, herättämään tietoisuutensa ja ohjaamaan sydämensä puhtaan Rakkauden ja armeliaan palvelun äänen mukaan. Auringon matkaajina ja Hengen soihdunkantajina olette jo osoittaneet pystyvänne kantamaan Valoa korkealla. Siksi kutsun teidät yhdessä kehollistumaan Maan kansojen joukkoon pystyäksenne tukemaan Gaiaa ja sen kaikkia lapsia tulevan suuren muutoksen aikana.

Osana suunnitelmaa unohdus valtaa teidät”, Ympäröivien Galaksien Salaisuus jatkoi, ”mutta kun muistatte lapsenomaisen viattomuuden, vastaanottavaisuuden ja luottamuksen, teistä tulee tässä Maan vihkimysvaiheessa edellä kulkijoita. Kehollistutte strategisen hyvin suunnitellusti, usein planeetan painostavimpina aikoina, vaikeimpiin ja synkimpiin paikkoihin.

Monelle teistä vaikuttaa näennäinen ero Rakkaudesta tuovan toivottomuuden ja vierauden tunteen. Kuitenkin – samalla kun otatte ihmishahmon – rakkautenne kantaa teidät materian ja Hengen kuilun yli ja Sisäinen Valonne vaikuttaa moniin. Osallistumisenne tähän seikkailuun on täysin vapaaehtoista. Teidän on itse päätettävä, miten tanssitte TERRA GAIAN ja lastenne kanssa juhliessanne Valossa täydellistymistänne.

Näin puhui Luoja, Ympäröivien Galaksien Valo. Ja näin tapahtui: Valaistut olennot – lukemattomia sitoumuksia ja yhteenliittymiä solmineet, sekä neuvostojen kokouksia pitäneet, tähtien uskotut, päättivät inkarnoitua Maa-planeetalle, voidakseen auttaa paikallisen maailman unesta heräämisen kaiken muuttavassa tapahtumassa.

Nämä Valaistut, jotka olivat matkalla auttamaan Gaiaa, sopivat keskenään auttavansa toisiaan muistamaan. Tässä tarkoituksessa nämä tähtiolennot kooditettiin monin eri soinnuin, harmonisesti värähtelevin värein, valoin, kuvin, sanoin ja symbolein, jotta heidän olisi helpompi pitää mielessään Valon kanssa tekemänsä sopimus. He päättivät myös, että näitä kätkettyjä avaimia olisi kaikkialla – visionäärisissä maalauksissa ja musiikissa, läpitunkevissa katseissa, sanoissa ja tuntemuksissa – synnyttämässä syvää kaipausta heräämiseen, joka johtaa Rakkauden kehollistumiseen.

Samalla kun teissä ankkuroituu Rakkauden henki maahan, vedätte pehmeästi yllenne jumalten kaavun ja lähetätte parantamisen ja rakkauden aaltoja Gaian mahtavan kehon läpi. Kun astutte esiin tänä aikana, herättävät lahjanne myös muita ja antavat heille voimaa. Samalla kun käytätte apunanne työvälineitänne – tanssia, laulua, huumoria, iloa ja rakkautta – teille näyttäytyy muutoksen voimistuva aalto.

Käyttäkää lahjanne Gaian eduksi. Tietoisuuden tähtien loistossa Gaia ja lapsenne astuvat esiin puettuina Valon asuun. Heistä tulee Rakkauden Loistava Valoverkosto, jonka turvin he voivat syntyä uudelleen tähtien alle.

Myyttinen kutsu on kaikunut! Suuri seikkailu on alkanut. Herätkää sateenkaaren soturit, auringon matkaajat, galaktisten liittojen valaistut olennot. Ikivanhat taivaankulkijat, seisokaa vakaina todellisen identiteettinne kauneudessa ja voimassa, Rakkauden lahjana Gaialle. Unohtakaa kaikki itseänne koskevat epäilyt. Olette auringon jumalaisia lapsia. Kulkekaa, mihin sydämenne viisaus teitä johtaa ja jakakaa suurta lahjaanne. Antautukaa Synteesille ja Tietoiselle Valolle, niin ihme tapahtuu maan päällä.

MUISTAKAA – ME TANSSIMME JA LAULAMME TÄÄLLÄ YHDELLE AINOALLE VALON SYDÄMELLE!

Teksti: Ariel Spilsbury & Michael Bryner
Käännös: LaineGracia

Jaa/tykkää sosiaalisissa medioissa:

Yksi kommentti aiheeseen Myyttinen kutsu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>