Päivän mietelause
Kun aukaiset silmäsi todellisuudelle, silloin avautuu kauneuden maailma.
Videoikkuna
The Pleiadian Message - A Wake Up Call For the Family of Light
Mainostus

Mainokset tullaan julkaisemaan samaan pakettihintaan myös paranormaaliblogi.net sivustolla.

Mysteerien Aika ja Paranormaali Blogi -sivustoilla on päivittäin sivukatseluita yhteensä yli 10.000. Sivukatseluita kertyy kuukaudessa keskimäärin yli 300.000 ja yksilöityjä kävijöitä yli 40.000.

Kiinnostuitko? Kysy lisää mainostusvaihtoehdoistamme.


Kalenteri
huhtikuu 2012
MaTiKeToPeLaSu
  Tou »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Tuhannet suomalaiset kuuluvat vapaamuurareihin ja osallistuvat tuntikausia kestäviin rituaalimenoihin uutisoi taannoin IL.

Vapaamuurariuden tavoitteen kerrotaan olevan se, että hyvistä miehistä tehdään vielä parempia, sanoo Suomen Suurloosin puheenjohtaja suurmestariksi kutsuttu Juhani Vuori.

”Hyviä miehiä” päätyy muurariloosiin yleensä jonkun veljeskunnassa olevan tuttavan kautta. ”Rapparien” kohutuimmat salaisuudet liittyvät rituaaleihin, joista vapaamuurarit vaikenevat.

Isojen poikien salainen lahko? Monesti vapaamuurareihin ei luoteta juuri tuon salamyhkäisyyden vuoksi, eikä syyttä. Helposti nousee mieleen ”salaliitto”, jossa yläluokan kerma ajaa omia etujaan vähempiosaisten kustannuksella. Mitä vapaamuurarius lopulta on ja mikä on tämän järjestön tarkoitus? Suomen suurloosi mainostaa olevansa moraalijärjestelmä, elämäntaidon oppi ja elämäntapa. Uskotko ”hyviin miehiin” ja heidän hyväntahtoisuuteen?
Olisitko itse valmis liittymään seuraan, jos kutsu kävisi ”veljeltä”?

Lähde: iltalehti.fi

Jaa/tykkää sosiaalisissa medioissa:

Yksi kommentti aiheeseen Vapaamuurarit – Suomen salaisin järjestö?

  • Akvinolainen kirjoittaa:

    Erittäin sovinistinen ja pahimmanlaatuinen hyvä veli -verkosto. Toiseksi jää paljon parjattu suomalainen herra-sauna, jota usein parjataan juntti-Suomen perikuvaksi. Kieltäminenkään ei auta sillä se siirtyy vain maan alle, kuten historia on jo näyttänyt moneen otteeseen. Maanalaisena se on vielä vaarallisempi, kuten natsi-saksassa.

    Tällaisissa salaseuroissa, kuten mm. bilderberg-seurassa, luodaan pohjaa tuleviin yhteiskunnallisiin päätöksiin demokratiasta tai yhdenvertaisuudesta riippumatta ja korruptio tietysti kukoistaa. Suurena ongelmana näissä seuroissa on se että johtavat poliitikot pääministeriä, presidenttejä ja korkeimman oikeuden tuomareita myöten kuuluu niihin, joten vaikutuksen ovat erittäin laajat ja aina vahingoksi tavallisille kansalaisille pienen joukon eduksi.

    Puheet Uudesta Maailmanjärjestyksestä eivät ole pelkkää satuilua, vaan todellista suunnitelmaa länsimassa. Kiina ja Korea heiluttelevat maailmantaloutta omilla salaseuroillaan, joten tulevaisuudessa on odotettavissa mielenkiintoisia aikoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>