Päivän mietelause
Vaali sitä mitä olet oppinut ja jaa näkemystäsi eteenpäin.
Videoikkuna
The Pleiadian Message - A Wake Up Call For the Family of Light
Mainostus

Mainokset tullaan julkaisemaan samaan pakettihintaan myös paranormaaliblogi.net sivustolla.

Mysteerien Aika ja Paranormaali Blogi -sivustoilla on päivittäin sivukatseluita yhteensä yli 10.000. Sivukatseluita kertyy kuukaudessa keskimäärin yli 300.000 ja yksilöityjä kävijöitä yli 40.000.

Kiinnostuitko? Kysy lisää mainostusvaihtoehdoistamme.


Kalenteri
huhtikuu 2012
MaTiKeToPeLaSu
  Tou »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Helsinkiläisen RedLynx pelivalmistajan Trials HD peli sisältää outoja mysteereitä. Miljoonien pelaajien suosiman pelin kenttiin on ripoteltu vihjeitä, jotka johtavat mielenkiintoisten mysteerien jäljille.

Peli antaa ensimmäisenä vihjeen numero 42, joka johtaa Linnunradan käsikirja liftareille elokuvaan ja aloittaa mielenkiintoisen seikkailun. Elokuvassa kysytäänkin ”Mikä on vastaus ultimaalisen kysmykseen elämästä, universumista ja kaikesta?”. Tähän kysymykseen lähdetäänkin pelissä etsimään vastausta lisävihjeiden kera, jotka löytyvät mysteerisesti piilotettuna pelin kenttiin.

Yksi peliin piilotetuista vihjeistä - Numero 42

Trials HD:hen ripoteltujen vihjeiden kautta voidaan päästä mm. Leonardo Da Vincin jäljille sekä miettimään todellisuutemme suurimpia mysteereitä. Vihjeet koostuvat numeroista, kirjaimista, objekteista ja mm. symboleista.

Da Vincin suunnittelemat siivet Trials HD pelissä

Katso video peliin piilotetuista mysteereistä, vihjeistä sekä niiden arvoituksista.

Jaa/tykkää sosiaalisissa medioissa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>