Päivän mietelause
Opettele näkemään hyvät puolet huonostakin asiasta.
Videoikkuna
The Pleiadian Message - A Wake Up Call For the Family of Light
Mainostus

Mainokset tullaan julkaisemaan samaan pakettihintaan myös paranormaaliblogi.net sivustolla.

Mysteerien Aika ja Paranormaali Blogi -sivustoilla on päivittäin sivukatseluita yhteensä yli 10.000. Sivukatseluita kertyy kuukaudessa keskimäärin yli 300.000 ja yksilöityjä kävijöitä yli 40.000.

Kiinnostuitko? Kysy lisää mainostusvaihtoehdoistamme.


Kalenteri
huhtikuu 2012
MaTiKeToPeLaSu
  Tou »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Heinäkuussa 18 täyttävä Akiane Kramarik on henkinen nuori taiteilija, aikamme suuri visionääri, jota voitaisiin kutsua jopa indigolapseksi.

Akiane alkoi piirtämään 2-vuotiaana ja innostui maalaamisesta 4-vuotiaana. Hänellä ei ollut kuvaamataidon opettajaa tai muuta ohjaajaa, hän oppi omista virheistään ja kehitti taitoaan omavaraisesti.

4-vuotiaana hän alkoi myös tuoda viestejä rajan takaa, hän koki olevansa yhteydessä Jumalaan joka myöhemmin muutti myös koko perheen maailmankuvan. Akiane kokee, että hän näkee toisiin ulottuvuuksiin visioidensa kautta ja tuo sieltä nähdyt asiat taiteena.

Hämmästyttävän asiasta tekee Akiane-tytön taiteen realistisuus ja yksityiskohtien määrä. Hänen tarkkuutensa yksityiskohtiin näkyi jo hyvin nuoressa iässä.

Akianen elämässä näkyy vahvasti henkisyys ja muiden auttaminen taiteen avulla.

Alla Akianen haastattelu 10-vuotiaana.

Indigo on New Age -termi jolla tarkoitetaan lapsia, joilla kerrotaan olevan epätavallisia, yliluonnollisia psyykkisiä kykyjä ja käyttäytymispiirteitä.

Lähteet: artakiane.com, fi.wikipedia.org

Jaa/tykkää sosiaalisissa medioissa:

4 kommenttia aiheeseen Akiane – Uuden ajan indigolapsi?

 • Akvinolainen kirjoittaa:

  Kuvat ovat ihan kuin Vartiotorni tai Herätkää – lehdistä.

 • mikkina kirjoittaa:

  Tässä ajassa monet taidot vahvistuvat ja jo nuoret voivat käyttää sitä valtavaa luomiskenttää, joka on vain lähempänä ja lähempänä ihmiskuntaa. Tämä aika tulee tuomaan esiin enemmän ja enemmän kaikennäköisiä lahjoja ihmisille. He eivät ole vain sitä vielä tajunneet. Edelläkävijät ovat mahdollistaneet tämän. Kaikki ihmiset voivat olla paras itsensä.
  Tämä tyttö on yksi puoli Jumalan lähestymisestä tai ihmisen lähestymisestä ihmiskuntaa. Mitkä ovat itsekunkin lahjat ja taidot pitäisi kai pikemmin kysyä. Ei pidä nostaa ketään esiin ihmelapsena tai ihme sellaisena tai tällaisena. Ehkä tämä tyttö on ollut joku suuri maalarimestari aiemmissa inkarnaatioissa? Jokainen ihminen on ihme ja Jumala puhuu jokaisen ihmisen kautta.
  Ihan kauniita kuvia, mutta ei pidä unohtaa että tärkeintä on rakkaus. <3

 • ytrytrytrytr kirjoittaa:

  Vai että oikein jumala…? Toivon ettet puhu kristinuskon ”jumalasta”…..

 • DoubleM kirjoittaa:

  Upeita luomuksia kyllä ovat! Ja kysehän on kristittyjen jumalasta, eikös se ole ilmiselvää. Vaikka itse olen ateisti, en minun tarvitse uskonnollisia ihmisiä lähteä heti mollaamaan ”Siis uskotko sä Jumalaan, no haloo?!”. Jos ihminen löytää tätä kautta voimaa, lohtua tms., niin minusta tähän ei kenelläkään ole nokan koputtamista. Jos et usko, niin et usko. Anna muiden uskoa, uskonnonvapaushan meillä on, ja tämän ihmisen oma päätös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>